Antonia Dora Pleško vaša je želja za Rotterdam!

Antonia Dora Pleško vaša je želja za Rotterdam!

Nakon točno 6 tjedana potrage, pet polufinalnih te one velike finalne skupine, odlučili ste da na Dori 2021., pa kasnije i na Eurosongu u Rotterdamu želite vidjeti Antoniu Doru Pleško!

Od ukupno 2045 vaših glasova u finalu, Antonia Dora osvojila je njih 328, odnosno 16.03%. Drugo mjesto osvojila je Severina s 266 osvojenih glasova, dok je treće mjesto zauzela Jelena Rozga s vaša 224 glasa.

Zahvaljujemo vam na svim pristiglim glasovima, a kako izgleda finalni poredak saznajte u tablici ispod!

[ninja_tables id=”12875″]


TKO JE ANTONIA DORA?

Antoniu Doru šira javnost je upoznala u prvoj sezoni Supertalenta 2009. godine kao desetogodišnjakinju, koja je već tada iza sebe imala velik broj nastupa na raznim festivalima i natjecanjima. Iako su joj prognozirali pobjedu u showu, Antonia je na kraju bila četvrta.

Ipak, zamijetili su je producenti s one strane Atlantika, pa je prije nekoliko godina otputovala na Bahame i u glavnom gradu Nassau snimila dva glazbena spota za pjesme američkih glazbenika Josepha Zamberlina i Kenta Stevensona, angažiranih na međunarodnom projektu glazbeno-edukativnog serijala za djecu “Rhythm Village”.

Nakon što je upisala srednju školu za likovnu umjetnost i modni dizajn, Antonija se prijavila na X Factor Adria i ponovno oduševila žiri i publiku. Pobjeda joj je ponovno izmakla te uzima pauzu od nastupa na talent show-ovima.

Međutim, iako je došla samo bodriti prijateljicu Lorenu Bućan, Igorovom i Reneovom intervencijom, koji su bili u dosluhu s majkom, Antonia Dora samo se našla na pozornici kada je krenula matrica te nije imala druge, nego ponovno zapjevati na pozornici Supertalenta. Njezino pjevanje oduševilo je žiri, a Maja Šuput stisnula je zlatni gumb.

S pjesmom “Voli me kakvu me znaš” nastupila je 2019. godine na 59. Splitskom festivalu. Od tada pa do danas je objavila još par pjesama pod krovom diskografske kuće Rubikon, a od kojih je posljednja “Da ti usne slijedim”, duet s finalistom Voice-a Alenom Đurasom, koja na YouTube-u broji više od pola milijuna pregleda.

Dragi pratitelji, zahvaljujemo vam se na velikoj zainteresiranosti za ovaj naš, već tradicionalan projekt, u kojem ste ove godine dali čak 4557 glasova!

Pratite nas i dalje, jer za vas spremamo mnoštvo zanimljivih projekata! Hvala vam!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *