Beta Sudar prije snimanja novog spota uplatila osiguranje od ozljede

Beta Sudar prije snimanja novog spota uplatila osiguranje od ozljede

„Doviđenja tugo“ najnoviji je singl 21-godišnje pjevačice Bete Sudar koja je na snimanju uzbudljivog videospota pokazala da se ne boji adrenalinskih izazova. Skok s nekoliko metara visine, akrobacije na trampolinu i zastrašujući doživljaj virtualne stvarnosti Beta je odradila poput prave kaskaderke, a početni strah odagnao je njen partner u spotu, hrvatska Tik Tok zvijezda Dario Marčac čije doživljaje putem društvenih mreža svakodnevno prati 500 tisuća obožavatelja.

Beta Sudar i Dario Marčac na snimanju spota

Prije snimanja sam za svaki slučaj uplatila osiguranje od ozljede jer ludiranju mene i Darija nije bilo kraja, skroz smo podjetinjili. Šalu na stranu, ne sjećam se kad sam se toliko naskakala. Shvatila sam važnost svih pretrčanih kilometara jer bez dobre forme ne bih izdržala taj zahtjevan tempo.


Veselu plesnu atmosferu pjesme koju je za Betu napisao i producirao Predrag Martinjak Peggy dodatno je naglasila nesvakidašnja lokacija snimanja videa u režiji Izoom produkcije – entertainment centar Amazinga gdje i odrasli ljudi opet postaju zaigrana djeca, a tuzi glasno kažu: Doviđenja!

Za Betin atraktivan styling zaslužni su uvijek originalni Frizerski studio Božo, vizažistica Karla Lalić te sportska modna marka Brazil FIT Hrvatska.
„Doviđenja tugo“ Betin je šesti singl koji će se zajedno s „U mislima“, „Voli, ne voli“, „Don’t give up“, dueta s Rokom Vuškovićem „Ima boljih“ te „Ja sam ta“ naći na njezinu prvom albumu na kojemu vrijedno radi.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *