#DE2020: Upoznajte predstavnice Kazahstana, Malte, Poljske i Rusije!

#DE2020: Upoznajte predstavnice Kazahstana, Malte, Poljske i Rusije!

Nastavljamo s predstavljanjem zemalja sudionica ovogodišnjeg Dječjeg Eurosonga i njihovih predstavnika! Danas upoznajte predstavnice Kazakhstana, Malte, Poljske i Rusije – Karakat, Chanel, Alu i Sofiu.


KAZAHSTAN 🇰🇿

Karakat Bashanova predstavljat će Kazahstan na ovogodišnjem Dječjem Eurosongu s pjesmom “Forever”.

Karakat je dvanaestogodišnja djevojčica iz kazahstanskog grada Ryskulova u okolici Almatya.
Pjevati je počela već s 5 godina, a od 2019. godine odlazi na satove pjevanja kod vokalnog trenera. Trenutno pohađa glazbenu školu u kojoj uči svirati klavir i violinu. Kao svoje glazbene uzore istaknula je Beyonce, Whitney Houston i Celine Dion. Nastupila je i na kazakhstanskom izboru za Dječji Eurosong, kao i na nekolicini drugih pjevačkih natjecanja i festivala.

Na Dječjem Eurosongu predstavit će se s pjesmom Forever koju je posvetila svom pokojnom ocu.


MALTA 🇲🇹

Maltu će na 18. izdanju Dječjeg Eurosonga predstavljati Chanel Monseigneur s pjesmom “Chasing Sunsets”.

Chanel je rođena 2011. godine i dolazi iz malog malteškog grada Moste. Interes za pjevanjem pokazuje odmalena, a s prvim pjevačkim lekcijama započela je prije tri godine. Nastupila je na raznim lokalnim pjevačkim natjecanjima koje je skoro uvijek i osvajala. Zablistala je i na svom prvom međunarodnom pjevačkom festivalu “Music Talent League” u Litvi gdje je u svojoj dobnoj kategoriji osvojila prvo mjesto.

Kao što smo prethodno spomenuli, na ovogodišnjem Dječjem Eurosongu predstavit će se s pjesmom “Chasing Sunsets” koja je ujedno i njezina prva pjesma.


POLJSKA 🇵🇱

Ala Tracz predstavljat će domaćine ovogodišnjeg Dječjeg Eurosonga, Poljsku, s pjesmom “I’ll Be Standing”.

Dolazi iz malog poljskog grada Stojeszyn Pierwszya gdje živi sa svojim roditeljima i sestrom. Ima mačku Lilly i obožava pjevati, plesati i putovati. Predstavljala je Poljsku na raznim međunarodnim festivalima u Italiji, Bugarskoj i Malti. Bavi se raznim hobijima – voli rolanje, skateanje, bicikliranje i jahanje. Nastupila je u trećoj sezoni poljske verzije show-a The Voice Kids gdje je došla do Top 9 plasmana. U svibnju je predstavila i svoju prvu pjesmu, duet koji je snimila sa svojom sestrom.

Pjesmu koju će izvesti na Dječjem Eurosongu, “I’ll Be Standing” napisao je predstavnik poljske na Eurosongu u Lisabonu 2018. godine – Gromee, zajedno sa suprugom Sarom.


RUSIJA 🇷🇺

Predstavnica Rusije na 18. izdanju Dječjeg Eurosonga je Sofia Feskova s pjesmom “My New Day”.

Jedanaestogodišnja Sofia Feskova 16. je predstavnica Rusije na ovom natjecanju. Pravo na predstavljanje stekla je na ruskom nacionalnom izboru za Dječji Eurosong održanom u St. Petersburgu u rujnu ove godine.

Kako sama kaže, pjesma koju će izvesti na Dječjem Eurosongu, My New Day, govori o tome kako nikada ne smijemo odustati od svojih snova i da svaki dan trebamo ispuniti radošću.


Podsjetimo, ovogodišnji će se Dječji Eurosong održati u nedjelju, 29. studenog u 17 sati.

Prijenos ide uživo iz studija u Varšavi, gdje će se u program iz studija u vlastitoj zemlji priključiti svih 12 izvođača. Napomenimo kako su izvođači kroz protekli mjesec već snimili svoje nastupe, a isti će biti premijerno prikazani za vrijeme show-a.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *