Dora 2021: Naše želje (četvrti dio)

Dora 2021: Naše želje (četvrti dio)

Vrijeme je i za četvrti dio projekta “Dora 2021: Naše želje” u kojem ponovno svojim glasovima birate one najbolje!

ALBINA

Albina Grčić finalistica je treće sezone hrvatske verzije show-a The Voice. Albinino odrastanje na glazbenoj sceni od početka je bilo zapaženo. Kao šesnaestogodišnjakinju proglasili su je tinejdžerskom zvijezdom, a otad često nastupa na svim društvenim događajima u Splitu. Obožava višeglasja i pjevanje na španjolskom jeziku.

ANEZI

Vrijeme je da predstavimo i uvjerljivu pobjednicu prošlogodišnjeg izdanja projekta “Dora 2020: Naše želje” – Anezi. Sudjelovanjem u dva popularna reality-ja 2018. godine Anezi je brzo izašla iz anonimnosti i time utabala put na showbizz sceni, otkada je objavila brojne hitove, kao što su “Srce nema raspored”, “Nepozvan gost” te “Radoznala budalo” s kojom se prijavila na natječaj za Doru 2020.

COLONIA

U ovom sastavu Colonia djeluje od 2017. godine kada je sastav napustila Indira, a Boris Đurđević dva tjedna od Indirinog odlaska objavio da će njezino mjesto preuzeti Ivana Lovrić. Novi sastav trenutno je snimio dva albuma, od kojih je jedan akustični album objavljen krajem 2019. Sudjelovali su i na Dori 2020. godine gdje su s pjesmom “Zidina” zauzeli 8. mjesto.

LANA KLINGOR MIHIĆ

U javnosti je poznata kao bivša članica glazbene grupe ET (Electro team), vlasnica PR agencije i začetnica projekta Slana kuharica. Iako postala prepoznatljiva angažmanom pjevačice u zagrebačkoj dance grupi ET, Lanina karijera je ubrzo krenula drugim tijekom. Nakon diplome na Fakultetu političkih znanosti radila je kao glasnogovornica. Ubrzo je pokrenula i svoju PR agenciju, ali nakon pobjede u Masterchefu, odlučila se posvetiti kuhanju. Sredinom listopada nakon dugog vremenskog perioda objavila je novi singl – “Lampioni”.

MATIJA CVEK

Ovaj mladi glazbenik i kantautor jedno je od najbrže rastućih imena na hrvatskoj glazbenoj sceni. Popularnost je stekao sudjelovanjem na HRTovoj emisiji A-Strana. Najpoznatiji je po svom singlu “Visine” kojeg je izdao u svibnju 2018. godine. Nastupao je na Eurosongu 2017. kao prateći vokal Jacquesu Houdeku.

NATALI DIZDAR

Natali (Natalie) Dizdar poznata je kao hrvatska glazbenica. Na glazbenoj sceni djeluje otkada se pojavila u glazbenom showu Story Supernova Music Talents. Surađivala je s velikim imenima hrvatske glazbene scene, a za jednu od tih suradnji zaslužila i jedan od svoja tri Porina.

NINA KRALJIĆ

Nina Kraljić uvjerljiva je pobjednica prve sezone hrvatske verzije show-a The Voice, gdje je i žiri i publiku oduševila svojim predivnim glasom. Predstavljala je Hrvatsku u povratničkom nastupu na Eurosongu 2016. godine s pjesmom “Lighthouse”. Izborila je prvo hrvatsko Eurosong finale nakon dugih 7 godina te u istom ostvarila 23. mjesto.

ROKO BLAŽEVIĆ

Roko Blažević pobjednik je Dore 2019. te predstavnik Hrvatske na Eurosongu 2019. godine u Tel Avivu, gdje je u drugom polufinalu s pjesmom “The Dream” zauzeo 14. mjesto. Upoznali smo ga još 2011. godine u Supertalentu, show-u Nove TV. Pobjednik je Pinkovih Zvezdica u 2017. godini, a predstavio se i na RTL-ovom show-u Zvijede 2018. godine, gdje je pod mentorstvom Jacquesa Houdeka osvojio 2. mjesto.

VATRA

Vatra je virovitički rock, pop sastav koji je osnovan 1999. godine, kada su i izdali svoj album prvijenac “Između nas”. Dosada su objavili sedam studijskih albuma, a osvojili su čak 5 Porina za svoj rad, uključujući i onaj u kategoriji Najbolja pjesma godine za pjesmu Tango.

VINKO ĆEMERAŠ

Vinko Ćemeraš pobjednik je treće sezone hrvatske verzije show-a The Voice. Počeo je pjevati kao petnaestogodišnjak jer je prijatelju nedostajao vokal u bendu. Kao prvi singl predstavio je vrhunsku obradu pjesme “Pelin i med” velikana hrvatske glazbene scene Dine Dvornika koja mu je donijela nominaciju za nagradu za hit godine – Cesaricu. Ovaj je tjedan je s bandom Talvi Tuuli predstavio i svoj album prvijenac “Na putu”.

GLASAJ ZA SVOG FAVORITA!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *