Dora 2021: Naše želje (peti dio)

Dora 2021: Naše želje (peti dio)

Stigli smo i do posljednje skupine “Dora 2021: Naše želje” prije proglašenja svih finalista! I ovoga puta u anketi dajete glas za svoje najdraže izvođače!

INDIRA

Prošle godine Indira je pjesmom “You Will Never Break My Heart” na Dori osvojila treće mjesto, a sudjelovala je i na “OGAE: Second Chance 2020” gdje je osvojila visoko deseto mjesto, što pokazuje popularnost pjesme.

ANTONIJA ŠOLA

Hrvatska pjevačica, kantautorica i glumica već je nekoliko puta sudjelovala na Dori, a na onoj prošlogodišnjoj bila je i autorica pjesme Bojana Jambrošića. Ovog ljeta objavila je novu pjesmu “Ponovo”.

MIA DIMŠIĆ

Mia Dimšić pjevačica je, kao i kantautorica, a dobitnica je i nekoliko nagrada, među kojima se ističe više Porina. Slavu je stekla pjesmom “Život nije siv”.

ĐANA SMAJO

Ova mlada nada na Dori 2020. pjesmom “One” osvojila je solidno 7. mjesto. Autori su bili R. Stipišić i L. Mrduljaš, a vjerujemo da ćemo je uskoro ponovno gledati na Dori.

LA LANA

La Lana, odnosno Lana Jurčević, od ove godine krenula je u nove vode, one strane te je potpisala ugovor s izdavačkom kućom Warner Music. Objavila je pjesmu “So Messed Up” koja je dala dobar uspjeh.

MAJA BAJAMIĆ

Ona je mlada pjevačica koja dolazi iz Splita, a trenutno je možemo gledati i na popularnoj emisiji “Farma”. Uspjeh je stekla nakon showa “Hrvatska traži zvijezdu”.

FRANKA

Franka je na Eurosongu sudjelovala 2018. godine i to pjesmom “Crazy”, ali na Dori nije sudjelovala jer je bila odabrana internim putem. Na scenu se vratila krajem 2017. godine nakon duže stanke, a za pjesmu “Sve dok sanjaš” osvojila je nagradu publike, Cesarica.

ENI JURIŠIĆ

Eni je sudjelovala u drugoj sezoni pjevačkog natjecanja za amatere “The Voice”, nakon čega je objavila nekoliko pjesama.

DOMENICA

Domenica Žuvela svoj je debitantski nastup ostvarila na 57. Splitskom festivalu, a godinu kasnije je na njemu i pobjedila u duetu s Damirom Kedžom, pjesmom “Mi protiv nas”. Na Dori je sudjelovala 2019. godine pjesmom “Indigo”.

NIKA TURKOVIĆ

Hrvatsku je predstavljala na Dječjem Eurosongu 2004. godine gdje je osvojila treće mjesto, a studirala je u Londonu. Trenutno surađuje s Aquarius Records.

GLASAJ ZA SVOG FAVORITA!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *