Dora 2021: Naše želje (treći dio)

Dora 2021: Naše želje (treći dio)

Vrijeme je i za treći dio projekta “Dora 2021: Naše želje” u kojem ponovno svojim glasovima birate one najbolje!

Alen Đuras

Alen Đuras je javnost osvojio svojim glazbenim talentom kada je 2016. godine sudjelovao u showu “The Voice”. Mladi glazbenik od tada slijedi svoj san, a sigurno ste ga primijetili i kao jednog od izvođača u nagrađivanoj emisiji “A strana”. Vrijedi spomenuti kako je Alen bio prateći vokal Jacquesu Houdeku na Eurosongu 2017.

Antonela Doko

Iznimno talentirana i nevjerojatno karizmatična mlada Riječanka, Antonela Doko, jedna je od najslušanijih i najuspješnijih izvođačica u Hrvatskoj. Za glazbenu nagradu Porin 2017. godine, Antonela osvaja dvije nominacije – onu za Novog izvođača godine te za Najbolju žensku vokalnu izvedbu. Naposlijetku osvaja nagradu Porin za najboljeg novog izvođača 2017. godine.

Bernarda Bobovečki

Glazba je Bernardi životni poziv kojemu se uvijek vraćala. Bernarda pjeva, svira gitaru i stvara vlastite pjesme koje dosad nije objavila. U glazbenoj industriji posebno se divi Lani del Rey, Josipi Lisac i Goranu Baretu, ali ne postoji nijedan glazbenik kojemu bi voljela nalikovati. Zvukom i pojavom glazbi želi dati svoj poseban i novi pečat. Finalistica je 3. sezone hrvatske inačice showa The Voice.

4 Tenora

Đani Stipaničev, Marko Škugor, Vladimir Garić i Marko Pecotić kao prva postava 4 Tenora svoj su prvi nastup imali u travnju 2016. kao gosti na koncertu klapama u Lisinskom. Oduševili su publiku koja ih je ispratila stajaćim ovacijama te je interes za 4 tenora jednostavno buknuo. 2018. godine mjesto Marka Škugora zamjenjuje Filip Hozjak.

Ivana Kindl

Ivana Kindl uspješna je hrvatska pjevačica. Zahvaljujući iznimnom glazbenom talentu dobitnica je brojnih glazbenih nagrada, uključujući i Porin. Apsolutno je otkriće u HRT-ovom showu “Zvijezde pjevaju” u kojemu je pokazala izuzetne mentorske sposobnosti zahvaljujući kojima je svoje partnere dovela do finala, a jednom je i pobijedila.

Luka Nižetić

Luka Nižetić hrvatskoj je eurovizijskoj publici najpoznatiji po čak četiri nastupa na Dori. Prvi put predstavio se 2003. godine s pjesmom “Robot”, zatim 2005. godine s pjesmom “Proljeće” kada se i plasirao u finale. 2007. godine izveo je “Pusti me u san”, a 2019. godine na povratničkoj Dori ostvario je svoj najbolji rezultat u četiri nastupa – 3. mjesto s pjesmom “Brutalero”.

Marko Kutlić

U 2014. godini nastaje bend “Pravila Igre” u kojem Marko ima ulogu pjevača. Debitanska pjesma “Nebo na mojoj strani” koju je bend izdao početkom 2015. godine zasjela je na prvo mjesto HRtop40.
Početkom 2017. godine, Marko napušta bend “Pravila igre” i započinje samostalnu karijeru. Prvu samostalnu pjesmu “Srce se spasilo” Marko je izdao u drugoj polovici 2017. godine. Na 67. Zagrebačkom festivalu Marko osvaja prvo mjesto s pjesmom “Samo nek’ ona sretna je”.

Mia Negovetić

Miu smo upoznali 2015. godine u glazbenom show-u Zvjezdice gdje dolazi do pobjede, a u trećoj je sezoni bila članica žirija u istom.
Početkom 2016. godine odlazi na poziv NBC-a u Sjedinjene Američke Države gdje u show-u Stevena Harveya i Ellen De Generes Little Big Shots izvodi Beyonce-in Listen. Na ovogodišnjoj Dori osvojila je visoko 2. mjesto s pjesmom “When It Comes To You” švedskih autora Linnee Deb, Anderza Wrethova i Denniza Jamma.

Pravila Igre

Pravila Igre hrvatski je pop-rock band iz Zagreba. U trenutnom sastavu, kojeg čine Ivan Penezić (vokal), Goran Belošević (bubnjar), Marko Belošević, (klavijature, prateći vokal) i Petar Ričko (bass gitara), nalaze se od 2017. godine kada je band napustio Marko Kutlić. Neki od njihovih brojnih hitova su “Nebo na mojoj strani”, “Kako nam stvari stoje” i “Usne od šećera”.

Severina

Severina je jedna od najpoznatijih hrvatskih pjevačica i jedna od najvećih pop ikona na području bivše Jugoslavije. Nazivaju je i “Kraljicom hrvatske estrade”. Dobitnica je nekoliko nagrada kao što su “Večernjakova ruža” za ženskog izvođača godine, te “Zlatna ptica” za najtiražnijeg izvođača desetljeća. 2006. godine je nastupila na “Dori” s pjesmom “Moja štikla” koja joj je donijela pobjedu i odvela ju na Eurosong u Atenu gdje je osvojila trinaesto mjesto.

Glasaj za svog favorita!

3 comments

Bernarda Bobovečki, glasam za nju jer je jedinstvena i donosi sobom čarobnost koju svatko od nas osjeća, neka osjeti i svijet!!!!!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *