Elena Tsagrinou za Cipar 2021.!

Elena Tsagrinou za Cipar 2021.!

Elena Tsagrinou predstavljat će Cipar na Eurosongu u Rotterdamu 2021.!

Nakon što su u lipnju ove godine objavili da se Sandro, izvođač koji je trebao predstavljati Cipar na ovogodišnjem Eurosongu ne vraća i u 2021., ciparska TV postaja CyBC kao njihovu novu predstavnicu interno je izabrala 26-godišnju Elenu Tsagrinou.

Osim imena predstavnika, jutros je u emisiji Όμορφη μέρα κάθε μέρα predstavljeno i ime pjesme koju će Elena izvesti na Eurosongu – El Diablo, autora Jimmya “Jokera” Thornfeldta, Laurell Barker, Oxe i Thomasa Stengaarda.
Također je objavljeno kako će nastup na eurovisijskoj pozornici osmisliti Marvin Dietmann koji je kreirao i pobjednički nastup Conchite u 2014.

TKO JE ELENA?

Rođena je u Ateni 1994. godine. Publika ju je prvi put upoznala na Ellada Eheis Talento (grčka verzija Supertalenta) gdje je stigla do polufinala. U 2013. godini postala je pjevačica sastava OtherView s kojima je objavila nekolicinu hitova, kao što su Again i We Together.

Sa solo karijerom krenula je u 2018. kada je objavila i svoj prvi samostalni singl Páme Ap’ Tin Archí poznatog eurovizijskog autora Dimitrisa Kontopoulosa.

Od 2014. godine mentorica je i u grčkoj verziji TV show-a Zvijezde Pjevaju (Just The Two Of Us), a poznata je i po svojem voditeljskom angažmanu u grčkom Voice-u u 2016. i 2017.

Podsjetimo, Cipar je ždrijebom smješten u drugu polovicu prvog eurovizijskog polufinala u kojem nastupa i Hrvatska.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *