“Europe Shine a Light” zasjao Europom, vi birate najbolju pjesmu

“Europe Shine a Light” zasjao Europom, vi birate najbolju pjesmu

 

“Eurovision: Europe Shine a Light” ujedinio je sve eurovizijske izvođače, pobjednike prošlih Eurovizija i obožavatelje koji su u ovom dvosatnom programu predstavili svoje talente. Posebna emisija održala se uživo, a domaćini su bili glumica i voditeljica Chantal Janzen, voditeljica i pjevačica Edsilia Rombley te pjevač, voditelj i nizozemski komentator Eurosonga Jan Smit, a reakcije na društvenim mrežama pratila je poznata YouTuberica Nikkie Tutorials (Nikkie de Jager). Prijenos se mogao pratiti na 46 javnih televizija, među kojima su i neke zemlje koje ove godine nisu trebale sudjelovati na Eurosongu, te na službenom YouTube kanalu Eurosonga.

Svaki natjecatelj pozdravio je gledatelje uz kratak isječak pjesme za nesuđeni Eurosong. U showu su sudjelovali Duncan Laurence i Netta koji su predstavili nove pjesme, Måns Zelmerlöw pjevao je ‘Heroes’, Marija Šerifović izvela je pjesmu ‘Molitva’ uz pozadinske slike Beograda… Svoj veliki hit Hallelujah izvela  je pobjednica iz 1979., Gali Atari. Za kraj su svi izvođači pjevali ‘Love Shine A Light’, pobjedničku pjesmu UK iz 1997.godine.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=HAo_LxJzALw&w=560&h=315]

Pobjednica Dječjeg Eurosonga 2019., Viki Gabor, predstavila je slogan i logo ovogodišnjeg Dječjeg Eurosonga koji će se održati u Varšavi. Slogan natjecanja je ‘Move the world’.

move📷: TVP

Također, potvrđeno je da će domaćin Eurosonga 2021. biti Rotterdam!

Eurovision Song Contest 2021

📷: eurovision.tv

Nakon što ste u utorak i četvrtak odabrali najbolje pjesme iz polufinala, danas u anketi možete glasati i za zemlje iz BIG 5 te za domaćina Nizozemsku. Vi birate najbolju pjesmu ovogodišnjeg Eurosonga!

[crowdsignal poll=10553359]

Zapratite nas na našem Instagram, Facebook, Youtube i Twitter profilu kako ne biste propustili sve zanimljivosti koje Vam donosimo!

 

 

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *