JESC 2019: Intervju sa Darijom

JESC 2019: Intervju sa Darijom

Dragi naši pratitelji, u nastavku pročitajte naš prvi ovosezonski intervju sa Darijom koja će predstavljati Srbiju na Dječjem Eurosongu u Gliwicama u studenom ove godine!


Za početak,možeš li nam reći kakav je osjećaj predstavljati svoju zemlju na Dječjem Eurosongu?

Osjećaj je nevjerojatan i zaista drugačiji od svega do sada. Ponosna sam što imam priliku predstavljati svoju zemlju na ovako velikom glazbenom natjecanju.

Možeš li nam reći nešto više o samoj pjesmi?
Tko su autori pjesme?

Moju pjesmu skladala je Aleksandra Milutinović, tekst je napisala Leontina Vukomanović na moj prijedlog o samoj temi, a aranžman je radio Aleksandar Sablić. Pjesma je baš onakva sa kakvom sam zamišljala sebe ako jednog dana dobijem priliku otići na Dječji Eurosong.

Prema mnogima, ove godine Srbija je jedan od favorita za pobjedu,jeste li se nadali ovakvim reakcijama publike?

Jako mi je drago i vrlo sam sretna što su reakcije na moju pjesmu toliko pozitivne. Komentari su fantastični i čini mi se da smo uradili dobar posao. Stižu mi poruke podrške iz cijelog svijeta i Srbija se nalazi u samom vrhu top lista koje prave po društvenim mrežama. Nadam se da ću opravdati povjerenje svih i da će sve to biti još bolje na samom nastupu. Iskreno, nisam mogla ni zamisliti da će biti ovako pozitivan odgovor na moju pjesmu, ali sam vjerovala u to, obzirom da sam sa sjanim, mogu reći, jednim od najboljih ljudi u svom poslu radila na pjesmi.

Sami spot kao i pjesma ima poruku,možeš li nam reći nešto više o tome?
Kako je prošlo snimanje spota?

Tema je vrlo aktualna već dugi niz godina, a ja sam, povedena događajima i katastrofama u svijetu tijekom proteklih mjeseci, poželjela svojom pjesmom dati mali doprinos i pošaljem snažnu poruku u svijet. Želja mi je da se odrasli zamisle i konačno poduzmu nešto kako bi sve to spriječili i sveli na najniži mogući nivo. Spot smo snimali u Beogradu, bilo je vrlo zabavno i lijepo. Uživala sam sa cijelom ekipom koja je radila spot i sretna sam što su moji prijatelji iz mog kluba Dance Factory u kojemu treniram ples bili tog dana sa mnom. Zauvijek ću pamtiti taj dan.

Imali smo te priliku gledati u Pinkovim zvezdicama, misliš li da će ti to iskustvo pomoći na Dječjem Eurosongu?

Iskustvo koje sam stekla u Pinkovim Zvezdicama mi je puno pomoglo da se izgradim u izvođača kakav sam danas. Mnogo sam radila na sebi tokom dvije sezone sudjelovanja u istom. To iskustvo je ogromno i vrlo značajno za mene.

https://youtu.be/nkUECvEL6QA

I za kraj,kako teku pripreme,što možemo očekivati na pozornici u Gliwicama?

Pripreme su u tijeku, radimo na tome da samu pjesmu isprati i nastup onako kako dolikuje. Gledatelji su već navikli od mene da moji nastupi budu vrlo autentični, kvalitetni i posebni, pa će tako biti i ovog puta.Trudit ću se dati sve od sebe i na najbolji mogući način predstaviti svoju zemlju. Nadam se i vašoj podršci i vidimo se u studenom u Poljskoj. Veliki pozdrav i poljubac od Darije!


Vodstvo HEK-a se zahvaljuje Dariji i njenoj majci na izdvojenom vremenu te im želimo puno uspjeha u Gliwicama!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *