Ljetni hitovi 2020.

Ljetni hitovi 2020.

Ljeto nam je započelo uz mnogo glazbenih noviteta naših Eurosong predstavnika i sudionika Dore.

Krenimo s Damirom Kedžom i njegovim novim singlom “Nedodirljiva”. Ova prava ljetna poslastica doživjela je svoju premijeru prije par dana na Narodnom radiju, a danas je možete pogledati na Damirovom Youtube kanalu. Autori pjesme su Albin Nordquist, Sebastiane Zelle  i Mirza Tetarić, dok je za aranžman i produkciju zaslužan Igor Ivanović, a mastering Tom Waltz.


Sljedeći ljetni singl predstavila nam je sudionica Dore 2019. Lea Mijatović, a naziv pjesme glasi “Nikada”. Glazbu i tekst potpisuju Marko Matijević Sekul, Boris Kolarić te Maja Kolarić, inače članovi grupe Manntra (Dora 2019.).


Novi ljetni singl “Sve boje” predstavio je još jedan sudionik Dore – Bojan Jambrošić (Dora 2019. i Dora 2020.). Bojan ističe da je pjesma “Sve boje” ritmična, lako pamtljiva i prava ljetna. Tekst potpisuje Miki Solus, a za glazbu su zaslužni Silvio Pasarić i Mario Huljev.


Bivša predstavnica Hrvatske na Dječjoj Euroviziji Nika Turković, također je predstavila svoj ljetni singl – “Gledaj me”. Pjesma je u svega par dana ušla u YouTube trending (#7 u Hrvatskoj) te broji preko 60 000 pregleda. Singl Gledaj me, šalje snažnu poruku koja je u posljednje vrijeme velika i bitna – mogli bismo reći da je ovo #girlpower himna novije generacije.


Nakon duže glazbene pauze novi singl objavila je vječna želja Eurosong fanova – Maja Šuput. Za povratak odabrala je prekrasnu Baladu “Daljina” koju je uglazbio španjolski kompozitor Rafael Art, dok tekst potpisuje Antonija Šola (Dora 2008.). Za aranžman, kao i za kompletnu produkciju pjesme zaslužan Ante Pecotić (autor pjesme Divlji vjetre). Već par sati nakon objave pjesma je ušla u Trending na YouTube-u.


Glazbene novitete u sljedećim danima s nestrpljenjem iščekujemo od Franke ( Eurosong 2018.) s novim singlom “Prvi osjećaj” koji će svjetlo dana ugledati 6.7. i Anezi (pobjednica projekta Dora 2020. – Naše želje) s novim ljetnim singlom “Opa E”.

Za svoj najdraži ljetni hit 2020. glasajte u anketi ispod!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *