Održan “Eurovision Song Celebration: Part One”

Održan “Eurovision Song Celebration: Part One”

 

Danas se trebalo održati prvo polufinale Eurosonga 2020. u Rotterdamu, a s obzirom na to da je show otkazan, organizatori su za obožavatelje pripremili Eurovision Song Celebration 2020., gdje su predstavljene sve pjesme koje bi nastupale u polufinalu.

Ukupno 17 natjecatelja trebalo je obilježiti prvo polufinale. Program su otvorile The Mamas iz Švedske, a naš (nesuđeni) predstavnik Damir Kedžo nastupao je jedanaesti. Show su zatvorili predstavnici Ukrajine. U ovom polufinalu predstavljene su i dvije zemlje iz BIG 5, Italija i Njemačka, kao i domaćin Nizozemska.

97978569_270998840720973_2320834394991886336_n

📷: eurovision.tv

Prikazivani su videospotovi ili nastupi s nacionalnih izbora izvođača, a natjecatelji su sudjelovali u brojnim izazovima, kao što je pjevanje svoje pjesme u drugom žanru i biranje TOP 3 najdražih pjesama s Eurosonga svih vremena! Uz to, YouTuberi su komentirali i reagirali na ovogodišnje pjesme s Eurosonga. Za kraj, umjesto klasičnog recapa, organizatori su pripremili viđenje pjesama očima obožavatelja, kroz zabavan ples ili pjevanje. Voditeljica programa bila je Janouk Kelderman, nizozemska voditeljica.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=xNk7fAqYLiw&w=560&h=315]

U anketi ispod glasajte za svog favorita iz prvog polufinala!

U tijeku je Eurovision Week by HEK koji svakodnevno možete pratiti na našem Facebook, Instagram, Twitter i YouTube profilu!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *