Održano Eurosong izdanje emisije TLZP

Održano Eurosong izdanje emisije TLZP

Večeras smo u posebnom Eurosong izdanju emisije “Tvoje lice zvuči poznato” uživali u vrhunskim transformacijama osmero natjecatelja u razne eurovizijske zvijezde.

MARKO BRAIĆ

Marko Braić oduševio je publiku i žiri transformacijom u pjevačicu Eleni Foureiru, koliko je bila zahtjevna priprema za ovaj nastup govori i sam Marko koji se požalio na upalu mišića, ali sudeći po nastupu uloženi trud se isplatio.

LU JAKELIĆ

Lu Jakelić pokazala je nevjerojatnu vokalnu transformaciju koja je šokirala sve prisutne. „Čekamo neki tvoj kiks, ali nikako da dočekamo“ – rekao je Igor Mešin na ovu sjajnu izvedbu Lu Jakelić.

SINIŠA RUŽIĆ

Netta je svojom pjesmom na Eurosongu „Toy“ poslala poruku publici diljem svijeta da nijedna žena nije ničija igračka, Siniša se zato strastveno prihvatio te uloge i oduševio svojim nastupom.

LANA KLINGOR MIHIĆ

„Od nas se očekuje da možemo gađati te visoke tonove, al u stvari je užasno teško“ – osvrnula se Lana na pjesmu Marije Šerifović „Molitva“ koju je besprijekorno izvela. Ovim emotivnim nastupom bacila je publiku u trans i umalo rasplakala žiri.

NEDA PARMAĆ KLAČAR

Neda Parmać prošli je put nastupila s Igorom Mešinom, oboje su se sjajno snašli u ulogama Petra Graše i Doris Dragović. Ovaj put Neda Parmać se ostavila dalmatinskog štiha i ovaj put je otpjevala pjesmu u stilu grčkog zavodnika Sakisa Rouvasa, “Shake it”.

FABIJAN PAVAO MEDVEŠEK

Na vanjski izgled nema se što dodati, Fabijan Pavao je ponovno obukao usku haljinu i štikle pa rekao: „Na bradu sam navikao, opet duga kosa, joj ne znam“ – brige su nestale i odradio je cijelu transformaciju bez greške.

MARIO VALENTIĆ

Mariu je ova transformacija odlično sjela, preobrazio se u vrckavog i veselog kantautora Laku čiju pozitivnu energiju je sjajno prenijeo na publiku i žiri – napravio je pravi show!

MARINA ORSAG

„To mi je jedna od dražih pjesama s Eurovizije, tako da mi je drago“ – rekla je Marina koja je oduševljena svojom statičnom koreografijom i prepoznatljivim modnim izričajem Johnnyja Logana.

Odlukom žirija i natjecatelja, pobjednik večerašnje emisije je Marko Braić koji se odlično snašao u transformaciji u vatrenu Eleni Foureiru!

Čiji vam se nastup najviše svidio? Glasajte u anketi ispod!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *