Susan Oseloff će predstavljati Njemačku na ovogodišnjem Dječjem Eurosongu!

Susan Oseloff će predstavljati Njemačku na ovogodišnjem Dječjem Eurosongu!

Odlukom četveročlanog stručnog žirija u večerašnjem finalu emisije “KiKA LIVE: Junior Eurovision Song Contest – Das Casting” Njemačku će u njihovom debitantskom nastupu na Dječjem Eurosongu predstavljati Susan s pjesmom “Stronger With You.”

Nakon što je na adresu njemačke televizije KiKA pristiglo 70 prijava djece u dobi od 9 do 14 godina, samo njih 5 dobilo je priliku pokazati svoj pjevački talent u Offenbacher Capitolu.

Kandidati su imali zadatak izvesti dvije unaprijed pripremljene pjesme, “See You Later” i “Stronger With You” koje je skladao 17-godišnji pjevač i producent Levent Geiger.

Levent Geiger // KiKA

Susan je svojom izvedbom “Stronger With You” impresionirala žiri, koji joj je na kraju dao čast predstavljanja Njemačke na Dječjem Eurosongu upravo s tom pjesmom. Pjesma će dobiti i svoj “revamp” te će biti dodatno prilagođena Susaninom vokalu.

Njemačka publika je Susan imala priliku upoznati u njihovoj verziji show-a The Voice Kids gdje joj je mentorica bila Lena, eurovizijska pobjednica iz 2010. godine. Uspjela je doći do Sing-off-a, odnosno plasirati se u Top 20.

Podsjetimo, ovogodišnji Dječji Eurosong bi se trebao održati u Varšavi 29. studenog zahvaljujući prošlogodišnjem trijumfu Poljske, čime je postala prva zemlja s dvije uzastopne pobjede u povijesti natjecanja.

Sviđa li vam se pjesma kojom će Njemačka debitirati na ovogodišnjem Dječjem Eurosongu? Recite nam u komentarima ispod!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *