Eurovision Week by HEK počinje danas!

Eurovision Week by HEK počinje danas!

Dragi pratitelji, iako je krajem ožujka Eurosong otkazan zbog pandemije koronavirusa, za Vas smo nadolazeći tjedan pripremili mnoštvo zanimljivosti, sve kako bi eurovizijski tjedan protekao u što ljepšem raspoloženju.

Danas smo krenuli s projektom Eurovision Week u kojem vas očekuje mnoštvo zanimljivih stvari, od intervjua s ovogodišnjim izvođačima pa do zabavnih kvizova! Detaljan raspored za svaki dan u tjednu moći ćete pronaći na našim društvenim mrežama!

U utorak i četvrtak, kada su se trebala održati polufinala Eurosonga, Europska radiodifuzijska unija (EBU) pripremila je Eurovision Song Celebration 2020, šou koji ćete moći pratiti na službenom YouTube kanalu Eurosonga, s početkom u 21 sat. Tada će svi ovogodišnji natjecatelji izvoditi svoje pjesme i to baš onim redoslijedom kojim su trebale nastupiti u Rotterdamu.

Na dan velikog finala, u subotu 16. svibnja, s početkom u 21 sat održat će se Eurovision: Europe shine a light. Show će se izravno prikazivati na Prvom programu Hrvatske radiotelevizije. Potvrđenih izvođača je mnogo, a neki od njih su prošlogodišnji pobjednik Duncan Laurence, pobjednica Eurosonga 2018. Netta, pobjednik Eurosonga 2015. Måns Zelmerlöw, pobjednica Eurosonga 2007. Marija Šerifović… Svoj veliki hit Hallelujah izvest će pobjednica iz 1979., Gali Atari, u pratnji zbora u sastavu bivših natjecatelja Dječjeg Eurosonga.

Osim eurovizijskih izvođača, u Eurovision: Europe shine a light sudjelovat će i obožavatelji Eurosonga, koji su do 24. travnja mogli poslati obradu pjesme Johnnyja Logana What’s Another Year. Pristigli videi emitirat će se za vrijeme trajanja showa.

https://youtu.be/ihJI7msOX-E

Zapratite nas na našem Instagram, Facebook, Youtube i Twitter profilu kako ne biste propustili sve zanimljivosti koje Vam donosimo!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *