Završio “Eurovision Song Celebration 2020”

Završio “Eurovision Song Celebration 2020”

 

Danas s početkom u 21 sat održao se drugi, ujedno i posljednji dio ‘Eurovision Song Celebration 2020’. U virtualnom izdanju predstavljene su sve pjesme koje su trebale nastupiti u drugom polufinalu Eurosonga.

Videozapisi ili nastupi s nacionalnih izbora izvođača puštani su onim redoslijedom kojim su trebali biti izvedeni u Rotterdamu. Show je otvorila Grkinja Stefania pjesmom ‘Supergirl’, a zatvorila predstavnica Latvije, Samanta Tina. U ovom nastavku predstavljene su i tri zemlje iz BIG 5, Ujedinjeno Kraljevstvo, Njemačka i Francuska.

hek2

📷: eurovision.tv

Organizatori su za natjecatelje pripremili brojne izazove, kao što je pjevanje svoje pjesme na materinskom jeziku ako je u izvornom obliku na engleskom, cover prošlogodišnje pobjedničke pjesme Arcade, a izvođači su snimali “house tour”! Uz sve navedeno, YouTuberi su komentirali i reagirali na ovogodišnje pjesme s Eurosonga. Kao i u prvoj epizodi showa, umjesto klasičnog isječka na kraju polufinala kada se prisjećamo svih sudionika, prikazivali su se obožavatelji koji su uz pjesme plesali i pjevali, uz malo parodije. Voditeljica programa bila je Janouk Kelderman, nizozemska voditeljica.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=u4A6hstelW0&w=560&h=315]

U anketi ispod glasajte za svog favorita iz drugog polufinala!

U tijeku je Eurovision Week by HEK koji svakodnevno možete pratiti na našem Facebook, Instagram, Twitter i YouTube profilu!

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *